Internet er en gullgruve for å finne informasjon om mye, deriblant rodder...

KLUBBER:

NSRA - Norwegian Street Rod Association -
For nordmenn er det første stedet en bør begynne den norske landsdekkende klubben NSRA.
Klubben har fått mye kritikk fordi det skjer for lite..., men som med alle andre klubber er det slik at aktive medlemmer gir en aktiv klubb. Så for de som vil at det skal skje litt mer, så gjelder det å være aktiv. Klubben har også fått kritikk for at det er for mye «moderne rodder», eller «street rods», men for de som liker noe annet, er det da viktig å være medlem av NSRA, slik at det der etter hvert blir større mangfold.
Det viktigste med en landsdekkende klubb som NSRA er at med mange medlemmer kan en skape en felles front i kontakt med myndighetene. Etter hvert kan en også få et erfaringsgrunnlag i forhold til godkjenning.
NSRA har en webside som blir bedre og bedre, og et forum som alle bør være innom hver dag.
STØTT OPP OM NSRA OG BLIR MEDLEM (om du ikke allerede er det)

SSRA - Swedish Street Rod Association -
Dette er den svenske landsdekkende klubben. De har holdt på lenger enn den norske. De har en helt grei side og et forum som en bør være innom hver dag. Anbefales

Hotlandrodders
Hotlandrodders er hot rod klubben som ligger i Värmland, rett over grensen for oss i Sverige. Flere av våre medlemmer er medlemmer der også! Koselig gjeng som arrangerer treff og turer. En tur innom sidene deres er å anbefale :-)

FORUM:

The HAMB - Jalopy Journal -
En av de bedre hot rod forumene på nettet. Mest for de som liker nostalgisk stil på roddene, men også en gullgruve for andre. Meld deg på først som sist. Anbefales!

Pit Stop forumet
Jan Ove Freitag driver butikken og nettstedet Pit Stop på www.earlyford.no. Der har det blitt etablert et forum som samler mange av de som liker mer nostalgiske rodder. Litt interne og usaklige kan jo enkelte være der også, men det må man tåle. Mye bra informasjon og masse hyggelige folk. Vi anbefaler en tur innom hver dag, selv om det er dødt der innimellom.

Ruffrodders forumet
www.ruffrodders.com is a traditionally styled hot rod and kustom car website with a message board forum, garage tech, classifieds, hot rod and kustom car ...

Kill Billet forumet
Rat Rod Pics and Old School Hot Rod Forum for Rat Rod Truck and Car Pictures and Parts